Započela provedba projekta „Bolja budućnost – moja budućnost! – faza II“

Započela provedba projekta „Bolja budućnost – moja budućnost! – faza II“

Zbog poštivanja epidemioloških mjera, Općinski načelnik Općine Ravna Gora – Mišel Šćuka, u prostorijama Sportsko-poslovnog centra „Goranka“ u Ravnoj Gori, uručio je ugovore o radu ženama zaposlenim u okviru projekta „Bolja budućnost – moja budućnost! – faza II“. Zaposleno je ukupno 12 žena koje će brinuti o stotinjak krajnjih korisnika s područja Općine Ravna Gora. 
Projekt je stopostotno sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda i svojevrsni je nastavak Programa „Zaželi“ koji se već provodio na području Općine Ravna Gora i pokazao se izuzetno uspješnim, hvalevrijednim programom na korist potrebitog stanovništva i zaposlenih žena.

Na službenoj mrežnoj stranici Općine Ravna Gora objavljen je Javni poziv za iskaz interesa za korištenje socijalne usluge potpore i podrške za starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju. Prijaviti se mogu osobe s prebivalištem na području Općine Ravna Gora, starije od 65 godina života, koje žive u staračkim ili samačkim kućanstvima, kojima je potrebna pomoć druge osobe te osobe mlađe od 65 godina, koje su teško pokretne ili nepokretne ili se nalaze u nepovoljnom položaju. Usluge za korisnike su besplatne, a odnose se na obavljanje kućanskih poslova (pospremanje kuće, donošenje ogrjeva, priprema obroka, organiziranje pranja i glačanja rublja i drugi kućanski poslovi), nabavu namirnica, lijekova i drugih potrepština i obavljanje drugih svakodnevnih poslova.

Zainteresirane osobe prijave mogu podnijeti u pisanom obliku poštom ili osobno na propisanom Obrascu za prijavu koji se nalazi na mrežnoj stranici Općine (http://www.ravnagora.hr/product/2011/javni-poziv-za-iskaz-interesa-za-koristenje-besplatne-socijalne-usluge-potpore-i-podrske-u-sklopu-projekta-bolja-buducnost-moja-buducnost-faza-i), kao i u prostorijama Općine (I.G. Kovačića 177, Ravna Gora).

 

Skip to content