Vocal Marathon a cappella susreti 2014. ovog puta i u Ravnoj Gori

Vocal Marathon a cappella susreti 2014. ovog puta i u Ravnoj Gori

Osim u Rijeci, Vocal Marathon organizira inspirativan susret pjevačkih zborova i sastava u Ravnoj Gori!!

U suradnji sa Mješovitim pjevačkim zborom “Gimpl”, u subotu, 6. rujna 2014. godine u ravnogorskom Domu kulture održat će se cjelodnevna radionica koju će voditi istaknuti mentori, ujedno i jedni od glazbenih producenata HTV-ova showa “Do posljednjeg zbora” – maestro Tomislav Fačini i Olja Dešić. Uz njih, mentorica će biti i Katarina Jurić. Dan kasnije, 7. rujna bit će održana radionica u Narodnoj čitaonci na Trsatu.

U Ravnoj Gori susresti će se “Gimpli”, VS DiM, PZ Vrelo, VitaNeo…, a voditelji raznih zborova sudjelovat će okruglom stolu i radionicama. U Rijeci će se okupiti dio zbora Josip Kaplan, dio Putokaza, njihovi voditelji…

Prije početka radionica održava se okrugli stol za voditelje zborova i vokalne aranžere. Svi sadržaji će se snimati za potrebe promocije Vocal Marathona i izrade televizijske emisije, a za sve sudionike sudjelovanje je besplatno.

Vocal Marathon susrete je utemeljila Udruga Maraton iz Rijeke, kao logičan nastavak svojeg edukativnog i produkcijskog djelovanja u glazbenom području. Manifestacija se održava uz potporu Ministarstva kulture, Primorsko goranske županije, Grada Rijeke, Hrvatske glazbene unije, Huzipa i Zaprafa.

Skip to content