Veseli maškarani vikend u Ravnoj Gori – 10. Maskirani koncert i Dječja maskirana reduta

Veseli maškarani vikend u Ravnoj Gori – 10. Maskirani koncert i Dječja maskirana reduta

Najljepši likovi iz bajki i bezbrojna stvorenja iz mašte ovog će vikenda biti glavna atrakcija u Ravnoj Gori.

U subotu, 1. ožujka 2014. godine, u Domu kulture u Ravnoj Gori održat će se 10. Maskirani koncert koji već tradicionalno organizira HKD Gora. Posjetitelje očekuje veseli prigodni karnevalski program u kojem će nastupiti polaznici tečaja tambure, Ravnogorski tamburaški orkestar, Dječji pjevački zbor Brezice, Glazbena radionica Osnovne škole Dr. Branimira Markovića Ravna Gora, Ravnogorski tamburaši i drugi. Kao i svake godine, nagrade neće izostati. Naime, za male maškarane pripremljen je veliki broj vrijednih nagrada, a nakon programa očekuje ih velika fešta uz krafne i sokove. Naravno, sve je u maškaranom duhu! Program počinje u 18,00 sati.

U nedjelju popodne, 2. ožujka 2014., ravnogorski će se mališani okupiti ispred SPC-a odakle dječja maškarana povorka kreće prema Domu kulture gdje ih očekuje veliko iznenađenje. Dječja povorka kreće u 16,00 sati, a istu organiziraju članice Društva “Naša djeca” Ravna Gora.

Bit će vrlo zanimljivo, šareno i veselo. Dođite i vidite u što su se sve ove godine mališani maškarali te budite dio vesele atmosfere!

Skip to content