U srijedu u Ravnoj Gori svečani doček olimpijca Dadića i trenera Skendera

U srijedu u Ravnoj Gori svečani doček olimpijca Dadića i trenera Skendera

Ravnogorci i članovi kluba TSK “Ravnogorac” Ravna Gora u srijedu će, 26. veljače 2014. godine, svečano dočekati Edija Dadića i trenera Zorana Skendera kako bi im čestitali što su u ruskom Sochiju dostojno predstavljali svoj kraj i Hrvatsku. Stoga Vas pozivamo da se pridružite dočeku ravnogorskog olimpijca i njegovog trenera koji će biti upriličen u SPC-u “Goranka” s početkom u 18,00 sati.

Podsjetimo, Dadić se na ZOI 2014. natjecao u skijaškom trčanju i to u skiathlonu (15/15 km C/F) 9. veljače, u sprintu 11. veljače, na 15 kilometara klasično 14. veljače i na 50 kilometara uz masovni start 23. veljače.

Na vrlo teškoj i zahtjevnoj stazi na 15+15 km (skiathlonu) Edi je zauzeo 65. mjesto. Uz dosta padova i nezgoda natjecatelja, Edi se uspješno predstavio u sprintu zauzevši 69. mjesto po teškim uvjetima i mekanoj stazi. Na 15 km klasičnom tehnikom osvojio je odlično 60. mjesto, a startala su 92 natjecatelja. Na posljednjoj utrci Olimpijskih igara u Sochiju, marathonu na 50 km, Edi je zauzeo 58. mjesto od ukupno 66 natjecatelja. Uspješno se borio s najjačima te dobrim tempom ustrajao u svakoj utrci.

Skip to content