U Ravnoj Gori održana svečanost otvaranja malonogometnog igrališta od umjetne trave

U Ravnoj Gori održana svečanost otvaranja malonogometnog igrališta od umjetne trave

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, legendarni hrvatski nogometaš Davor Šuker i načelnik Općine Ravna Gore Anđelko Florijan na prigodnoj svečanosti su otvorili malonogometno igralište s umjetnom travom, tzv. mini pitch, koje je uz financijsku suradnju HNS-a i Općine Ravna Gora izgrađeno i uređeno uz postojeće nogometno igralište NK «Goranka». Prisutne je pozdravio i predsjednik HNS-a Primorsko goranske županije Miroslav Uljan, a svečanost su uljepšali i pioniri Goranke, odigravši prvu utakmicu na novouređenom terenu.
Davor Šuker izrazio je zadovoljstvo zbog interesa mladih Gorana za nogomet te je najavio: «Ovo je početak i HNS se sigurno neće umoriti već će i dalje u suradnji s lokalnim samoupravama diljem Hrvatske nastojati graditi ovakve objekte kako bi potakli daljnji razvoj nogometa. Do sada smo izgraditi trideset ovakvih igrališta, a taj ćemo broj sigurno povećati» rekao je Šuker.
Svi prisutni, a naročito pioniri «Goranke» bili su vrlo radosni i počašćeni dolaskom slavnog Šukera, koji je vrlo srdačno i spontano rado razgovarao sa svima, strpljivo se sa svima fotografirao i potom novi teren otvorio početnim udarcem čime je privukao veliku pažnju, naročito najmlađih kojima je u ime HNS-a darovao i desetak nogometnih lopti.
 

Skip to content