Terenska izmjera – izrada prostornih i neprostornih baza podataka Općine Ravna Gora

Terenska izmjera – izrada prostornih i neprostornih baza podataka Općine Ravna Gora

Obavještavaju se stanovnici Općine Ravna Gora da će djelatnici tvrtke Geodetski zavod Rijeka d.o.o. započeti terensku izmjeru na području Općine, tijekom koje će se prikupljati podaci o građevinskim objektima u sklopu projekta izrade prostornih i neprostornih baza podataka Općine Ravna Gora. Izmjera kuća koristit će se za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.

Izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekata, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, konoba, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe s postojećim evidencijama u prostoru, prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, mole se vlasnici, odnosno korisnici objekata za suradnju, a sve s ciljem da upravljanje informacijama o prostoru u našoj Općini bude bolje i učinkovitije.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite u Općinu Ravna Gora na tel: 051/829-450 ili putem e-maila: info@ravnagora.hr svakim radnim danom od 9,00 do 15,00 sati.

Skip to content