Stipendisti potpisali ugovore o korištenju stipendije Općine Ravna Gora za školsku i akademsku godinu 2014./2015.

Stipendisti potpisali ugovore o korištenju stipendije Općine Ravna Gora za školsku i akademsku godinu 2014./2015.

U vijećnici Općine Ravna Gora Općinski načelnik Anđelko Florijan upriličio je zajedničko potpisivanje ugovora o korištenju stipendija sa ovogodišnjim stipendistima.

24. prosinca 2014. godine ugovore o korištenju stipendije Općine Ravna Gora za školsku i akademsku godinu 2014./2015. potpisalo je 20 stipendista, od toga 10 srednjoškolaca i 10 studenata. Stipendije su dodijeljene sljedećim učenicima: Valentini Ecimović, Filipu Štefančiću, Gabrijelu Štefančiću, Katarini Petrinović – Kordiš, Danijeli Grubišić, Mariji Rončević, Ivanu Jakovcu, Matiji Jakovcu, Mislavu Grguriću i Ines Jurković te studentima: Petri Podobnik, Antoniji Podobnik, Teni – Vionei Požarić, Sandri Jurčević, Domagoju Poljančiću, Petri Grgurić, Majdi Kolenc, Stjepanu Ivančiću, Tomislavu Poljančiću i Josipu Kruljcu.

Općina Ravna Gora dodjeljuje stipendije učenicima i studentima na temelju njihova uspjeha u školi, odnosno na fakultetu, kao i na temelju socijalnog statusa. Općina Ravna Gora tako će u ovoj obrazovnoj godini ukupno stipendirati 20 učenika i studenata. Učenici srednjih škola primat će do kraja školske godine stipendiju u iznosu od 400,00 kuna, dok će studenti dobivati 600,00 kuna potpore mjesečno (uključivo i sve zaostatke od početka školske i akademske godine).

Općinski načelnik istaknuo je kako je iznimno zadovoljan što Općina Ravna Gora i dalje nastavlja sa stipendiranjem učenika i studenata jer investiranje u znanje predstavlja sigurno uložena proračunska sredstva. Čestitao je stipendistima te im poželio uspješan nastavak školovanja.

Skip to content