Sportsko društvo Stara Sušica (SD Stara Sušica)

Sportsko društvo Stara Sušica (SD Stara Sušica)

Opći podaci

Adresa:  Stara Sušica, Karolinska cesta 60
Predsjednik:  Bojan Pojer
Tajnik: Darko Podobnik

Likvidator:   Bojan Pojer
OIB:  65014857524
Matični broj:  1995120

Registarski broj:   08002238

RNO broj:   0384543
Žiro-račun:  HR68 2340009-1110200768
Kontakt osoba:  Bojan Pojer
Mob:  092/298-3774
E-mail:  bojan.pojer@gmail.com

O Društvu

Godina osnutka:  2005.
Ciljevi osnivanja:  Planski i organizirano razvijanje i naprjeđivanje sporta i rekreacije na području Općine Ravna Gora
Područje djelovanja:  Sport – sportska rekreacija; Sportsko društvo obuhvaća program fitness-a, rekreativno igranje odbojke, mali nogomet, stolni tenis, boćanje,…
Broj članova:  25
Povijest Društva: Sportsko društvo Stara Sušica počelo je s radom krajem 2005. godine. Nekoliko mještana okupilo se u želji da stvori lokalni klub kroz koji bi se organizirali i održavali sportski susreti i druge aktivnosti. Sve je počelo organiziranjem nogometnih utakmica na kojima su sudjelovali mještani, da bi se kasnije okušali i u boćanju, streljaštvu, stolnom tenisu, nogometnoj ligi veterana, provođenju fitness programa i drugim aktivnostima u kojima se okupljaju sudionici iz područja općine, ali i okolnih mjesta.
Prvi predsjednik u mandatu od 2005. do 2009. godine bio je Dario Pojer. Funkciju predsjednika od 2009. godine obavlja Branimir Brenc.
Aktivnosti i postignuća Društva:
• od 2005. do 2010. godine SD Stara Sušica, odnosno nogometni klub veterana, sudjelovao je u natjecanju lige veterana PGŽ i to u četiri natjecateljske sezone gdje su postignuti zapaženi rezultati (jedno treće i jedno četvrto mjesto od ukupno 12 ekipa)
• SD organizator je i financijski pokrovitelj fitnessa koji se održava u prostoru SPC-a u Ravnoj Gori (voditelj: Maja Gudac Vujnović)
• SD pokrovitelj je odbojkaškog tunira koji se jednom godišnje održava u sportskoj dvorani u Vrbovskom gdje nastupi 10-tak ekipa iz cijele Hrvatske, a odbojkaška sekcija, koju vodi Maja Gudac Vujnović, na tom je turniru osvojila jedno prvo i jedno drugo mjesto
• boćarska ekipa, koju vodi Matija Pojer, najtrofejniji je sastav unutar Sportskog društva (osvojeno mnogo odličja od prvog do trećeg mjesta)
• Sportsko društvo sudjeluje i na malonogometnim turnirima (osvojeno jedno drugo i jedno treće mjesto)
• nekoliko je godina za redom organiziralo i rekreacijske igre te druženja povodom proslave zaštitnika crkve i mjesta – Sv. Antuna Padovanskog

Iz medija:
http://www.gorskenovosti.com/wordpress/?p=4110 
http://www.gorskenovosti.com/wordpress/?p=310
 

Skip to content