Raspisan natječaj za javna priznanja Općine Ravna Gora za 2015. godinu

Raspisan natječaj za javna priznanja Općine Ravna Gora za 2015. godinu

Odbor za izbor, imenovanja i dodjelu povelja, priznanja i nagrada Općine Ravna Gora objavio je JAVNI POZIV radi predlaganja kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Ravna Gora za 2015. godinu i to za:

– Nagradu Općine Ravna Gora za životno djelo i

– Godišnju nagradu Općine Ravna Gora.

Javna priznanja dodjeljuju se radi odavanja javnog priznanja za iznimna postignuća, uspjehe i doprinos od osobitog značaja za razvitak i ugled Općine Ravna Gora, a naročito za uspjehe iz područja gospodarstva, znanosti, kulture i tehničke kulture, odgoja i obrazovanja, sporta, zdravstva i socijalne skrbi, zaštite okoliša, turizma i drugih javnih djelatnosti od značaja za Općinu Ravna Gora.

Prijedloge za dodjelu javnih priznanja i nagrada Općine Ravna Gora mogu podnijeti domaće fizičke i pravne osobe, udruge, Općinski načelnik te radna tijela Općinskog vijeća.

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom dostavljaju se u pisanom obliku Odboru za izbor, imenovanja i dodjelu povelja, priznanja i nagrada Općine Ravna Gora neposredno putem Jedinstvenog upravnog odjela Općine i to do srijede, 26. kolovoza 2015. godine.

Nagrada za životno djelo kao i godišnja nagrada Općine Ravna Gora bit će dodijeljene na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Ravna Gora 15. listopada 2015. godine.

Tekst Javnog poziva može se preuzeti na službenoj web stranici Općine Ravna Gora (www.ravnagora.hr) pod „Obavijesti“ ili „Natječaji i javni pozivi“, a isti je objavljen i na oglasnoj ploči u zgradi Općine Ravna Gora, I. G. Kovačića 177.

Skip to content