Program radionica za roditelje “Rastimo zajedno“ i u Ravnoj Gori

Program radionica za roditelje “Rastimo zajedno“ i u Ravnoj Gori

Kao dio šireg programa UNICEF-a za podršku roditeljstvu “Prve tri su najvažnije!”, suradnjom voditelja i roditelja razvijen je Program radionica za roditelje “Rastimo zajedno” koje se provode s roditeljima najmlađe djece širom Hrvatske. 

Radionice „Rastimo zajedno“ su besplatan grupni oblik podrške roditeljima male djece, koje se provode u svim županijama na području Republike Hrvatske. Kroz održavanje radionica roditelji i posebno educirani voditelji su partneri u traženju odgovora na pitanja o roditeljstvu i djetetovom razvoju. Roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju informacije, znanja, vještine, iskustva i tako zajednički uče i pružaju međusobnu podršku koja su se pokazala korisnom za rast i razvoj kako roditelja, tako i djeteta. Također, upoznaju se sa znanstvenim stajalištima o pozitivnoj interakciji roditelja i djeteta, kao i o roditeljstvu na dobrobit djeteta (i roditelja).

Stoga Društvo „Naša djeca“ Ravna Gora poziva sve zainteresirane roditelje, čija djeca još nisu polaznici osnovne škole, da se u petak , 26. veljače 2021. godine, odazovu uvodnoj radionici „Rastimo zajedno“.

Radionica će se održati u višenamjenskoj dvorani u SPC- u „Goranka“ u Ravnoj Gori, s početkom  u 18,00 sati, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Budite i Vi dio brojnih zadovoljnih roditelja polaznika radionica „Rastimo zajedno“ diljem Lijepe naše i potvrdite svoj dolazak na broj mobitela: 098/963-3270 (Dragica Glad Dožaić) ili 092/307-9104 (Monika Bajt Stepić).

 

Skip to content