PRIJEDLOG V. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Ravna Gora za JAVNU RASPRAVU

PRIJEDLOG V. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Ravna Gora za JAVNU RASPRAVU

 

31. listopada 2022. godine započinje javni uvid u Prijedlog Petih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Ravna Gora.

Javni uvid trajat će 8 (osam) dana, odnosno do 7. studenog 2022. godine.

Elaborat Prijedloga Petih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Ravna Gora izložen je u vijećnici Općine Ravna Gora u Ravnoj Gori, Ul. I. G. Kovačića 177, I. kat i dostupan uvidu svih zainteresiranih radnim danom od 8,00 do 14,00 sati. Također, isti je objavljen i u informacijskom sustavu prostornoga uređenja (ISPU) pri Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da sudjeluju u javnoj raspravi te da u tijeku javnog uvida i javnog izlaganja daju primjedbe i prijedloge na Prijedlog Petih izmjena i dopuna Plana.

Javno izlaganje od strane stručnog izrađivača Prijedloga Petih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Ravna Gora održat će se 03. studenog 2022. godine (četvrtak) u višenamjenskoj dvorani SPC „Goranka“ Ravna Gora u Ravnoj Gori, Ul. I. G. Kovačića 174, I. kat s početkom u 11,00 sati.

Skip to content