Predstavljanje Udruge Žene za Gorski kotar – Ravna Gora 18.04.2024. u 18:00 (SPC Goranka)

Predstavljanje Udruge Žene za Gorski kotar – Ravna Gora 18.04.2024. u 18:00 (SPC Goranka)

Cilj udruge je osnaživanje žena i njihovog aktivnijeg uključenja u razvoj lokalne zajednice i civilnog društva. Udruga će djelovati na područjima demokratske političke kulture, ljudskih prava, obrazovanja, znanosti i istraživanja, održivog razvoja i zaštite okoliša i prirode, a plan je da se žene sa područja Gorskog kotara, odnosno cijelog brdsko planinskog područja Primorsko goranske županije, povežu, umreže, podrže i dobiju podršku kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Pored žena, ciljne skupine su i ruralno stanovništvo, mladi, djeca, poduzetnici, kao i sve udruge i građanske inicijative. 

Udruga će se povezivati i sa svim lokalnim akterima u zemlji i ženskim udruga u cijeloj RH te sa partnerima na međunarodnoj razini u svrhu ostvarivanja svojih ciljeva.

Kako bismo bile što uspješnije, želimo se povezati sa Vama, ženama svih profila,  kako bismo podijelile zajednička iskustva, uspostavile i razvijale međusobne poslovne i prijateljske odnose. Iz tog razloga ćemo inicirati razna druženja kroz organiziranje raznih edukacija, radionica i panela u svrhu animiranja žena da daju svoj doprinos razvoju lokalne zajednice. 

Nakon prvog uspješnog predstavljanja Udruge ženama koje žive u Fužinama, a koje je održano 01.02.2024.godine u Fužinama, nastavljamo sa daljnjim predstavljanjem Udruge u Općini Ravna Gora koje će se održati 18.04.2024.godine s početkom u 18,00 sati u prostoru SPC Goranka, Ivana Gorana Kovačića 174.

Bilo bi nam drago da se odazovete pozivu za druženje i prepoznate nas kao mjesto dobre energije, ali i da vidite priliku za neka nova druženja, iskustva i umrežavanja.

Molimo da potvrdu sudjelovanja pošaljete na adresu – zenezagorskikotar@gmail.com, najkasnije do 16.04.2024.godine.  Ukoliko niste u mogućnosti nam poslati potvrdu sudjelovanja, svejedno ste dobrodošle.

Srdačan pozdrav,

Predsjednica Udruge Žene za Gorski kotar:

Vesna Bartolović Stančić

Skip to content