Poziv za prijavu štete od elementarne nepogode

Poziv za prijavu štete od elementarne nepogode

Kombinacija ledene kiše i niskih temperatura, spojena s nekoliko centimetara snijega, stvorila je krajem siječnja i početkom veljače čvrstu ledenu koru koja je okovala područje Gorskog kotara te uzrokovala velike štete na građevinama, infrastrukturi, pokretninama, dugogodišnjim nasadima i poljoprivrednim kulturama.

Iz tog je razloga Primorsko – goranski Župan Zlatko Komadina 4. veljače donio Odluku o proglašenju elementarne nepogode za sve jedinice lokalne samouprave s područja Gorskog kotara u Primorsko-goranskoj županiji, a Općinsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda Općine Ravna Gora pokrenulo je postupak podnošenja prijava štete od elementarne nepogode za područje Općine.

Stoga se pozivaju svi mještani na području Općine Ravna Gora, kojima je imovina (građevine, oprema, zemljište, dugogodišnji nasadi, šume, stoka, obrtna sredstva i ostala dobra) pretrpjela oštećenja, da prijave štetu nastalu uslijed posljedica elementarne nepogode prouzrokovane ledenom kišom.

Rok prijave je do 25. veljače 2014.

Više o postupku podnošenja prijava, obrascima prijave i ostaloj dokumentaciji možete pronaći na službenoj web stranici Općine pod “OBAVIJESTI” ili putem linka: http://www.ravnagora.hr/info/594/Postupak-podnosenja-PRIJAVA-STETE-OD-ELEMENTARNE-NEPOGODE.wshtml te na oglasnoj ploči Općine.

Obrazac za prijavu štete može se preuzeti i u prostorijama Općine Ravne Gore, Odsjek za opće poslove (I. G. Kovačića  177, soba br. 8).

Skip to content