Općina Ravna Gora danas slavi svoj dan, kao i dan svoje zaštitnice sv. Terezije Avilske

Općina Ravna Gora danas slavi svoj dan, kao i dan svoje zaštitnice sv. Terezije Avilske

Općina Ravna Gora i Župa sv. Terezije Avilske danas obilježavaju svoj dan prigodnim događanjima tijekom cijelog dana. Tom prigodom Općinski načelnik g. Anđelko Florijan, u ime predstavničke i izvršne vlasti Općine Ravna Gora te u svoje osobno ime, svim mještanima općine i župe upućuje najiskrene čestitke.

Program obilježavanja počinje u 9:00 sati polaganjem vijenca i paljenjem svijeća ispred centralnog križa na mjesnom groblju u Ravnoj Gori, a potom u 10,00 sati počinje koncelebrirana sveta misa u župnoj Crkvi sv. Terezije Avilske.

Za sve mještane i njihove goste ispred SPC-a "Goranka" u Ravnoj Gori organizirano je druženje uz podjelu besplatnih porcija graha, u organizaciji Općine Ravna Gora, dok će se na prostoru ravnogorske tržnice održati tradicionalni godišnji sajam.

Da ne bi nedostajalo ni sportskih aktivnosti, u 10,00 sati u prostorijama Šahovskog kluba "Goranka" u Ravnoj Gori počinje 21. ženski šahovski turnir, a u 15,00 sati na nogometnom igralištu u Ravnoj Gori održat će se nogometna utakmica između Nogometnog kluba "Goranka" Ravna Gora i Nogometnog kluba "Rijeka" (veterani).

U 18,00 sati služit će se svečana sveta misa u župnoj crkvi, a potom će se u Domu kulture u Ravnoj Gori održati 31. po redu "Ravnogorska večer" uz odgovarajući kulturno-zabavni program.

Skip to content