OGLAS za prijam u službu na radno mjesto VIŠI STRUČNI SURADNIK – ADMINISTRATOR/ICA PROJEKTA „ZAŽELI – FAZA III“

OGLAS za prijam u službu na radno mjesto VIŠI STRUČNI SURADNIK – ADMINISTRATOR/ICA PROJEKTA „ZAŽELI – FAZA III“

U svrhu provedbe projekta „Bolja budućnost – moja budućnost! – faza III“ („Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“), financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Ravna Gora raspisuje

 

OGLAS za prijam u službu na radno mjesto VIŠI STRUČNI SURADNIK – ADMINISTRATOR/ICA PROJEKTA „ZAŽELI – faza III“

 

– 1 izvršitelj/ica, na određeno vrijeme, za vrijeme trajanja projekta (okvirno 5 mjeseci), s nepunim radnim vremenom od 10 sati tjedno, uz obvezni probni rad od dva mjeseca.

 

Prijave se podnose u roku od 8 dana od objave oglasa na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (zaključno sa 28.12.2022. godine) na adresu: 

 

Općina Ravna Gora

Jedinstveni upravni odjel

I.G. Kovačića 177, 51314 Ravna Gora 

s naznakom: „NE OTVARAJ – Oglas za prijam u službu – Viši stručni suradnik – administrator/ica projekta „ZAŽELI – faza III“. 

 

Prijave se mogu dostaviti i u pisarnicu Općine Ravna Gora, I. G. Kovačića 177, Ravna Gora u zatvorenoj omotnici.

 

Kandidat koji ispunjava formalne uvjete iz oglasa je obvezan pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti pisanim testiranjem i intervjuom. Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, smatrat će se da je povukao prijavu na oglas.

Na web stranici Općine Ravna Gora (http://www.ravnagora.hr) objaviti će se opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta, način i vrijeme obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, područje provjere te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za tu provjeru.

Na istoj web stranici te na oglasnoj ploči Općine Ravna Gora objaviti će se vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje pet dana prije održavanja provjere.

Intervju se provodi samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50% bodova iz pisanog testiranja.

 

Više informacija dostupno je u samom OGLASU koji se nalazi u prilogu, kao i Obavijestima i uputama

Skip to content