Održana redovna izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ravna Gora

Održana redovna izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ravna Gora

U subotu 9. ožujka 2013. godine s početkom u 18,00h u Domu kulture u Ravnoj Gori održana je redovna izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ravna Gora. Skupštini su prisustvovali predstavnici DVD-a Kupjak, Stara Sušica, Stari Laz, Skrad, Vrata, Vrbovsko, Donja Kupčina, Krašić, Delnice, Pula, Opatija, Novi Vinodolski te predstavnici PGD-a Kočevje.

Na skupštini, koju je vodio predsjednik Josip Burić, osim izbora novog rukovodstva donesen je i Plan rada i Financijski plan Društva za 2013. godinu. Na vodećim pozicijama došlo je do promjena. U sljedećem mandatu, koji traje 4 godine, predsjednik DVD-a Ravna Gora bit će Tomislav Ružić, dopredsjednik Josip Burić, a tajnik Neven Valentić. Dužnost zapovjednika i dozapovjednika obnašat će Dražen Krepenc (zapovjednik) i Tomislav Krepenc (dozapovjednik). Predsjednik Nadzornog odbora je Miroslav Poljančić.

U ostala tijela Društva izabrani su:

Upravni odbor:

1. Tomislav Ružić – predsjednik

2. Josip Burić – dopredsjednik

3. Dražen Krepenc – zapovjednik

4. Tomislav Krepenc – dozapovjednik

5. Neven Valentić – član i tajnik Društva

6. Slaven Burić – član

7. Vladimir Burić – član

8. Rudolf Vančina – član

9. Rudolf Jakovac – član

10. Dario Erjavac – član

11.Ivan Herljević – član

Nadzorni odbor:

1. Miroslav Poljančić – predsjednik

2. Anton Jerbić – član

3. Ivan Šutej – član

U izvještajnom dijelu skupštine podneseno je i prihvaćeno Izvješće o radu i financijama za 2012. godinu te Financijski plan za 2013. godinu. Među nagrađenima treba izdvojiti Šinkovac Olivera koji je dobio vatrogasnu spomenicu za 30 godina rada u Društvu. Burić Josip i Herljević Ivan dobili su vatrogasnu spomenicu za 40 godina rada i spomenicu vatrogasni veteran. Šutej Ivan, Silić Marijan i Kordiš Vinko primili su povelju počasnog vatrogasnog časnika.

    

Nakon službenog dijela skupštine slijedio je prigodni domjenak i ugodno druženje uz Hrvatsko kulturno društvo “Gora” iz Ravne Gore.  

Skip to content