Objavljeni prijedlozi lista kandidata za dodjelu stipendija Općine Ravna Gora učenicima srednjih škola i studentima

Objavljeni prijedlozi lista kandidata za dodjelu stipendija Općine Ravna Gora učenicima srednjih škola i studentima

Općina Ravna Gora početkom listopada 2019. godine raspisala je natječaj za stipendiranje  učenika i studenata temeljem kojih se učenicima srednjih škola i studentima dodjeljuje stipendija po osnovi sljedeća tri kriterija: prema ostvarenom uspjehu u prethodnoj školskoj/akademskoj godini, socijalnom kriteriju te postignutim sportskim rezultatima. Nakon razmatranja svih pristiglih prijava, utvrđeni su i objavljeni prijedlozi lista kandidata za dodjelu stipendija Općine Ravna Gora. Isti su objavljeni na mrežnoj stranici Općine Ravna Gora i dostupni putem poveznice http://www.ravnagora.hr/list/968/rezultati-natjecaja-za-stipendiranje-ucenika-srednjih-skola-i-studenata-sk-ak-god-2019-2020, kao i na oglasnoj ploči u zgradi Općine Ravna Gora (I.G.Kovačića 177, Ravna Gora). 

Kandidati – podnositelji zahtjeva za dodjelu stipendija imaju pravo podnošenja prigovora na prijedlog lista i to u roku od osam (8) dana od dana objavljivanja istih.

Pisani prigovor podnosi se i upućuje Općinskom načelniku Općine Ravna Gora (putem Jedinstvenog upravnog odjela) na adresu: Općina Ravna Gora, Ivana Gorana Kovačića 177, Ravna Gora, s odgovarajućom naznakom.

 

Skip to content