Objavljen Javni poziv radi predlaganja kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Ravna Gora za 2014. godinu

Objavljen Javni poziv radi predlaganja kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Ravna Gora za 2014. godinu

Odbor za izbor, imenovanja i dodjelu povelja, priznanja i nagrada Općine Ravna Gora objavio je JAVNI POZIV radi predlaganja kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Ravna Gora za 2014. godinu. Javna priznanja i nagrade, a to su Nagrada Općine Ravna Gora za životno djelo i Godišnja nagrada Općine Ravna Gora, dodjeljuju se povodom Dana Općine – 15. listopada.

Prijedlog za dodjelu javnih priznanja i nagrada Općine mogu podnijeti domaće fizičke i pravne osobe, udruge, Općinski načelnik te radna tijela Općinskog vijeća. Prijedlog se podnosi u pisanom obliku i dostavlja Odboru za izbor, imenovanja i dodjelu povelja, priznanja i nagrada neposredno putem Jedinstvenog upravnog odjela Općine do 18. rujna 2014. godine.

Odluku o dodjeli javnih priznanja, na prijedlog Odbora i mišljenja Općinskog načelnika, donijeti će Općinsko vijeće Općine Ravna Gora.

Tekst Javnog poziva može se preuzeti na službenoj web stranici Općine Ravna Gora  pod „Natječaji i javni pozivi“, a isti je objavljen i na oglasnoj ploči u zgradi Općine, I.G.Kovačića 177.

Skip to content