Obilježavanje 20 godina vrlo aktivnog i uspješnog rada Trkačkog skijaškog kluba “Ravnogorac” Ravna Gora

Obilježavanje 20 godina vrlo aktivnog i uspješnog rada Trkačkog skijaškog kluba “Ravnogorac” Ravna Gora

Trkački skijaški klub “Ravnogorac” Ravna Gora obilježava 20. godina aktivnog i vrlo uspješnog rada. Tom će se prigodom u četvrtak, 3. listopada 2013. godine u 18,00 sati u SPC-u „Goranka“  Ravna Gora održati izložba pehara i medalja Kluba, a posjetitelji će moći razgledati i fotografije s natjecanja i ostalih važnih događanja.  Izložba će biti otvorena sve do nedjelje, 6. listopada 2013. godine.

 

Proslavu 20. godišnjice rada Kluba obilježit će i predstavljanje biltena o radu Kluba za proteklih 20 godina. TSK „Ravnogorac“ na taj će se način zahvaliti svima koji su doprinijeli afirmaciji Kluba i razvijanju trkačkog skijanja kao načinu korisnog i zdravog provođenja vremena mladih. Izdavanje biltena ne bi bilo moguće bez financijske potpore, a tu je značajnu ulogu odigrala Općina Ravna Gora koja je za tu namjenu proračunom osigurala sredstva u iznosu od 10.000,00 kuna.

Podsjetimo, ova je sezona ponovo pokazala da je TSK „Ravnogorac“ Ravna Gora ostao najbolji klub u Republici Hrvatskoj u nordijskim disciplinama. Devetu godinu za redom osvojili su Hrvatski pokal, a u šesnaest proteklih godina taj naslov osvojili su čak 14 puta. Od devet utrka, koliko ih se održalo, devet puta bili su najbolji u klupskom bodovanju. Ovu su godinu prvi puta osvojili 2. mjesto u Ljetnoj lizi na rolerima (do sada su bili najbolji šest puta za redom). Po šesnaesti puta za redom osvojili su Prvenstvo Primorsko-goranske županije na rolerima.

Pridružite se obilježavanju 20. godišnjice Trkačkog skijaškog kluba “Ravnogorac” Ravna Gora – najboljeg kluba u Republici Hrvatskoj u nordijskim disciplinama i posjetite njihovu izložbu 3. listopada 2013. godine u 18,00 sati u SPC-u „Goranka“  Ravna Gora.

Skip to content