MPZ “Gimpl” ušao u pet najboljih zborova popularnog showa “Do posljednjeg zbora”

MPZ “Gimpl” ušao u pet najboljih zborova popularnog showa “Do posljednjeg zbora”

U subotu, 6. travnja 2013. godine, na HRT-u 1 šest najboljih zborova krenulo je u novu etapu natjecanja “Do posljednjeg zbora”. Ovog puta prvi puta uživo! Za titulu najboljeg zbora u Hrvatskoj borili su se: zbor Gimnazije Josip Slavenski iz Čakovca, MPZ Gimpl iz Ravne Gore, Singrlice iz Samobora i Karlovca, zbor Srednje škole Mate Balote iz Poreča, Gospel ansambl Agape i Čipkice iz Zagreba. Od ove subote uključili su se i gledatelji kako bi telefonskim pozivima poduprijeli zbor čiji ih se nastup najviše dojmio. Četiri zbora odmah su ušla među one koji svoju borbu za najboljeg nastavljaju u subotu, 13. travnja 2013., a to su: dva školska zbora – zbor Gimnazije J. Slavenskog iz Čakovca i djevojački zbor Srednje škole “Mate Balota” iz Poreča, Gospel ansambl Agape te mješoviti pjevački zbor “Gimpl” iz Ravne Gore. Vokalni ansambl “Singrlice” svoju je ulaznicu za nastavak natjecanja izborio u napetom pripetavanju s “Čipkicama”. Žiri je mogao spasiti samo jedan od dva zbora koja su dobila najmanje glasova gledatelja i odlučeno je da to budu “Singrlice”.

Čestitamo svim zborovima koji su prošli dalje, a posebice našim “Gimplima” koji svojim sjajnim glazbenim nastupima predstavljaju i doprinose promidžbi Ravne Gore, Gorskog kotara i Primorsko – goranske županije, kao njihov jedini predstavnik. TV ekipa već je u ponedjeljak (8. travnja) u Ravnoj Gori snimila novi prilog za najavu zbora u idućoj emisiji showa, a u tijeku su naporne probe i priprema obavezne koreografije. Članovi zbora, zajedno s voditeljicom Žaklinom Majetić Mufić, koja je svojim trudom, upornošću i strpljenjem uvelike zaslužna za ovaj uspjeh, zahvaljuju svima na podršci i pozivaju da budemo uz njih i iduće subote. Za “Gimple” možete glasati i preko tjedna (20 puta dnevno s istog broja) i to pozivom na broj 065 800 506 ili slanjem SMS poruke sadržaja “ZBOR6” na broj 60106.

13. travnja (subota), oko 20:10 h, očekuje nas večer ispunjena pjesmom, napetošću i emocijama. Stoga uključite HRT 1, pripremite telefon, lijepo se smjestite i pratite petu epizodu zanimljivog show-a. I naravno… glasajte za “Gimple” na gore navedene brojeve! Go Gimpl!

Sve najnovije vijesti pratite na facebook stranici:
http://www.facebook.com/do.posljednjeg.zbora

Skip to content