Izvršeno asfaltiranje nerazvrstane ceste “Mrakov put” u naselju Šije

Izvršeno asfaltiranje nerazvrstane ceste “Mrakov put” u naselju Šije

Općina Ravna Gora izvršila je asfaltiranje nerazvrstane ceste „Mrakov put“ u naselju Šije. Riječ je o projektu ukupne vrijednosti 160.125,00 kn s PDV-om, odnosno 165.125,00 kn s PDV-om uključujući usluge stručnog i obračunskog nadzora, a kojeg je Primorsko – goranska županija sufinancirala sa 50.000,00 kn, temeljem prijave predmetnog projekta na Javni poziv Županije za pomoći u održavanju javnih i nerazvrstanih cesta. Ostatak sredstava u iznosu od 115.125,00 kn osigurana su u Proračunu Općine Ravna Gora za 2018. godinu.
Nerazvrstana cesta zvana „Mrakov put“, koja se nalazi u naselju Šije, u naravi je bila bijela cesta koja spaja poslovnu zonu (UPU4) sa  ŽC 5034 Kupjak-Vrbovsko. Glavne aktivnosti odnosile su se na asfaltiranje 380 m postojeće ceste, čemu je prethodila priprema za asfaltiranje. Radove je izvodila tvrtka „Zidar“ Tršće 
Realizacijom projekta olakšat će se prometovanje navedenom cestom, kao i njeno održavanje u zimskom i ljetnom periodu, a korisnicima poslovne zone osigurani su bolji uvjeti pristupa, odnosno zadovoljavajući komunalni (infrastrukturni) standard.

 

Skip to content