Izložba priznanja i predstavljanje biltena o radu Trkačkog skijaškog kluba „Ravnogorac“ Ravna Gora

Izložba priznanja i predstavljanje biltena o radu Trkačkog skijaškog kluba „Ravnogorac“ Ravna Gora

Trkački skijaški klub „Ravnogorac“ Ravna Gora ove godine obilježava 20. godina aktivnog i vrlo uspješnog rada. Tom će se prigodom u četvrtak, 3. listopada 2013. godine u 18,00 sati u SPC-u „Goranka“  Ravna Gora održati izložba pehara i medalja Kluba.  Uz pehare i medalje posjetitelji će moći razgledati i fotografije natjecatelja, natjecanja i ostalih važnih događanja.  Izložba će biti otvorena do 6. listopada 2013. godine (nedjelja).

Proslavu 20. godišnjice rada Kluba obilježit će i predstavljanje biltena o radu Kluba za proteklih 20 godina. TSK „Ravnogorac“ na ovaj će način zahvaliti svima koji su doprinijeli afirmaciji Kluba i razvijanju trkačkog skijanja kao načinu korisnog i zdravog provođenja vremena mladih.  Podsjetimo, ova je sezona ponovo pokazala da je TSK „Ravnogorac“ Ravna Gora iznova ostao najbolji klub u Republici Hrvatskoj u nordijskim disciplinama. Devetu godinu za redom osvojili su Hrvatski pokal, a u šesnaest proteklih godina taj naslov osvojili su čak 14 puta. Od devet utrka, koliko ih se održalo, 9 puta bili su najbolji u klupskom bodovanju. Ovu su godinu prvi puta osvojili 2. mjesto u Ljetnoj lizi na rolerima (do sada su bili najbolji 6 puta za redom). Po 16. puta za redom osvojili su Prvenstvo Primorsko-goranske županije na rolerima.

Dođite i sudjelujte u obilježavanju 20. godišnjice Trkačkog skijaškog kluba “Ravnogorac” Ravna Gora – najboljeg kluba u Republici Hrvatskoj u nordijskim disciplinama!

Skip to content