Financije za poduzetnike i početnike – Besplatne radionice – Ravna Gora, svibanj 2019.

Financije za poduzetnike i početnike – Besplatne radionice – Ravna Gora, svibanj 2019.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci poziva sve zainteresirane da se prijave na radionice koje će se održavati tijekom mjeseca svibnja u Općini Ravna Gora, u sklopu projekta Financije za poduzetnike i početnike.

 

Projekt je usmjeren na unaprjeđenje financijske pismenosti poduzetnika i onih koji to žele postati, kako bi se potaknulo osnivanje novih poduzeća i povećala stopa preživljavanje postojećih poduzeća.

 

Projekt Financije za poduzetnike i početnike financiran je iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017.-2020.“ za razvoj malog gospodarstva u 2018. godini, mjera 3.1.1. „Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu“, koji je usmjeren na podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina, jačanje konkurentskih sposobnosti poduzetnika i obrtnika s područja Primorsko-goranske županije, poticanje  rasta i razvoja dionika malog gospodarstva, posebno u ruralnim područjima.

 

Više o temama radionica, rasporedu održavanja istih, predavačima te načinu prijave saznajte putem poveznice http://www.step.uniri.hr/financije-za-poduzetnike-pocetnike-ravna-gora/

Skip to content