Djed Mraz posjetio ravnogorske mališane

Djed Mraz posjetio ravnogorske mališane

Unatoč trenutnoj pandemiji, a sve u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, Djed Mraz pronašao je način kako ravnogorske mališane obradovati raznovrsnim poklonima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Tako je Djed Mraz 18. prosinca 2020. godine učenicima osnovne škole do 6. razreda (s područja Općine Ravna Gora) poklone uručio u prostorima Osnovne škole Dr. Branimira Markovića u Ravnoj Gori, dok su polaznici Dječjeg vrtića „Snješko“ svoje pakete preuzeli u prostoru vrtića. Za svu ostalu dječicu od navršene godine dana, a koja nisu polaznici vrtića, kao i za mališane s područja naselja Kupjak, a koji su učenici Osnovne škole u Skradu,  Djed Mraz poklone je dostavio na njihovu kućnu adresu i to osobno. Veliko iznenađenje njegovim dolaskom ispunilo je srca svih mališana i izmamilo im ogroman osmijeh na lice. 
Ove godine uručeno je ukupno 200 paketa dječjih darova, a za pripremu i organizaciju zaslužne su vrijedne članice Društva „Naša djeca“ Ravna Gora. 
Nabava poklon paketa financirana je sredstvima Proračuna Općine Ravna Gora u iznosu od 30.000,00 kn.

Također, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana 200-tinjak umirovljenika (starijih od 80 godina) s područja Općine Ravna Gora i ove je godine ostvarilo pravo na već tradicionalnu novčanu pomoć Općine Ravna Gora. Riječ je o božićnicama u iznosu od 200,00 kuna, koje je Općina Ravna Gora isplatila na račune korisnika. 

Skip to content