Čestitka uoči proslave Dana Općine Ravna Gora

Čestitka uoči proslave Dana Općine Ravna Gora

Svim žiteljima naše Općine Ravna Gora, ali i onima koji Ravnu Goru (kao i sva ostala naselja na području naše Općine) nose u svom srcu, u ime Općine Ravna Gora i svoje osobno ime od srca čestitam Dan Općine i blagdan sv. Terezije Avilske, nebeske zaštitnice naše Općine i Župe, koju slavimo upravo na današnji dan – 15. listopada. 
Također, svim učenicima, njihovim roditeljima, ravnateljici te nastavnom i drugom osoblju Osnovne škole Dr. Branimira Markovića Ravna Gora upućujem iskrene čestitke povodom Dana Škole. 
Upućujem i iskrene čestitke ovogodišnjim dobitnicima općinskih priznanja, kao i svim nagrađenima u okviru Javnog poziva za najljepše uređenu okućnicu, pročelje kuće i balkon na području Općine Ravna Gora u 2022. godini.

Koristim ovu priliku da zahvalim svim ustanovama i institucijama, gospodarstvenicima, udrugama,  društvima te svima onima s kojima Općina Ravna Gora uspješno surađuje. Zahvaljujem svima koji svojim trudom i radom na bilo koji način doprinose razvitku ovog ravnogorskog kraja.

Samo zajedno možemo više i bolje te se nadam da ćemo sa zajedničkom željom, znanjem i kvalitetnim idejama učiniti našu Općinu Ravnu Goru i sva njena naselja (Staru Sušicu, Ravnu Goru, Stari Laz, Šije, Leskovu Dragu i Kupjak) još ugodnijim i poželjnijim mjestom za život.

Vaš Načelnik – Mišel Šćuka!

Skip to content