TZ Ravna Gora

Članice Dječjeg foruma Društva "Naša djeca" Ravna Gora posjetile Općinskog načelnika povodom obilježavanja Dječjeg tjedna

07.10.2014.

Učenice 8. razreda OŠ Dr. Branimira Markovića i članice Dječjeg foruma Društva Naša djeca: Gloria Kvaternik, Julia Svetličić, Petra Kruljac, Anamarija Podobnik, Tanja Jakovac, Kristina Grubišić i Snježana Stepić (Vedrana Erjavac bila je spriječena), zajedno s  ravnateljicom Osnovne škole Dr. Branimira Markovića i voditeljicom Dječjeg foruma Natašom Možgon Kauzlarić, učiteljicom Dragicom Glad Dožaić te potpredsjednicom Društva "Naša djeca" Ravna Gora Biserkom Burić, posjetile su u ponedjeljak (6. listopada 2014. godine) Općinskog načelnika Anđelka Florijana. Riječ je o već tradicionalnom posjetu povodom obilježavanja Dječjeg tjedna koji je ove godine započeo u ponedjeljak, 6. listopada, a završit će u nedjelju, 12. listopada. Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan svake godine obuhvaća najviše djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva Naša djeca.
Općinski načelnik ugostio je članice Dječjeg foruma Društva "Naša djeca" i njihove voditeljice u vijećnici Općine, predstavio se te ukratko opisao rad i funkciju Općine te njezinog Jedinstvenog upravnog odjela, odnosno Odsjeka. Učenice Dječjeg foruma postavile su nekoliko pitanja Općinskom načelniku, od kojih su neka bila:
1.    Koliko ste zadovoljni izgradnjom školske sportske dvorane?
2.    Imate li u vidu još što izgraditi u Ravnoj Gori?
3.    Planirate li u skoroj budućnosti osigurati neki prostor za mlade?
4.    Da li ste se ikad našli u sukobu sa stanovnicima Ravne Gore?
5.    Kako radi Općinsko vijeće i kako raspodjeljujete financijska sredstva?
6.    Da niste načelnik, što bi radili?
7.    Imate li neki hobi u slobodno vrijeme?

Općinski načelnik odgovorio je na sva pitanja, a za zahvalu i ugodno druženje Petra Kruljac uručila mu je didaktičku slagalicu EkoDida nastalu na jednoj od radionica u Ravnogorskoj knjižnici koje se također održavaju u sklopu DND-a. Ravnateljica Nataša Možgon Kauzlarić darovala je Općinskom načelniku ,,Priručnik pedagoške dokumentacije - za učitelje i pedagoge“ kojeg je autor i sama, zajedno uz kolegicu Moniku Bajt Stepić, također članicu DND-a Ravna Gora te ostale tri pedagoginje iz Gorskog kotara: Tanju Jakovac, Kseniju Petelin i Ingrid Šimičić. Članice Dječjeg foruma i njihove voditeljice dobile su notes s logom Općine Ravna Gora.  Posjet, koji je trajao nešto više od sat vremena, protekao je u ugodnom ozračju.

TZ Ravna Gora

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.