TZ Ravna Gora

Započinje anketiranje stanovnika s područja Općine Ravna Gora za potrebe projekta „e-Županija“

18.04.2016.

Općina Ravna Gora obavještava mještane da će se u periodu od 18. travnja 2016. godine pa do kraja mjeseca svibnja na području Općine Ravna Gora vršiti anketiranje stanovnika za potrebe projekta „e-Županija“.
Projekt „e-Županija“ usmjeren je ka razvoju elektroničke komunikacijske mreže širokog pojasa te omogućavanju pristupa različitim e-usluga građanima i institucijama Primorsko-goranske županije. Projekt predstavlja izgradnju infrastrukture koja omogućava povezivanje na Internet s velikom brzinom prijenosa podataka (tvz. širokopojasni pristup Internetu) i to na rijetko naseljenim područjima na kojima ne postoji ekonomski interes operatora za izgradnju širokopojasnih mreža. Projekt „e-Županija“ predstavlja strateški projekt koji će korisnicima usluga omogućiti lakši i bezbolni prelazak s jednog na drugog operatora, birajući po svojim kriterijima kvalitetnijeg i isplativijeg.
Iz gore navedenih razloga, nužna je provedba anketiranja stanovnika u svrhu dobivanja uvida u stvarno stanje postojeće telekomunikacijske usluge. Sama anketa sastoji se od jedanaest pitanja s više ponuđenih odgovora te anketiranje ne bi trebalo trajati više od 10-ak minuta.
Općina Ravna Gora unaprijed zahvaljuje mještanima na participiranju u ovom projektu koji nam svima donosi bolju i kvalitetniju budućnost.

TZ Ravna Gora

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.