TZ Ravna Gora

Objavljen Javni poziv radi predlaganja kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Ravna Gora za 2014. godinu

19.08.2014.

Odbor za izbor, imenovanja i dodjelu povelja, priznanja i nagrada Općine Ravna Gora objavio je JAVNI POZIV radi predlaganja kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Ravna Gora za 2014. godinu. Javna priznanja i nagrade, a to su Nagrada Općine Ravna Gora za životno djelo i Godišnja nagrada Općine Ravna Gora, dodjeljuju se povodom Dana Općine - 15. listopada.
Prijedlog za dodjelu javnih priznanja i nagrada Općine mogu podnijeti domaće fizičke i pravne osobe, udruge, Općinski načelnik te radna tijela Općinskog vijeća. Prijedlog se podnosi u pisanom obliku i dostavlja Odboru za izbor, imenovanja i dodjelu povelja, priznanja i nagrada neposredno putem Jedinstvenog upravnog odjela Općine do 18. rujna 2014. godine.
Odluku o dodjeli javnih priznanja, na prijedlog Odbora i mišljenja Općinskog načelnika, donijeti će Općinsko vijeće Općine Ravna Gora.
Tekst Javnog poziva može se preuzeti na službenoj web stranici Općine Ravna Gora  pod „Natječaji i javni pozivi“, a isti je objavljen i na oglasnoj ploči u zgradi Općine, I.G.Kovačića 177.TZ Ravna Gora

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.