TZ Ravna Gora

Tijekom veljače i ožujka u prostoru Ravnogorske knjižnice održane ukupno četiri radionice u sklopu projekta Društva „Naša djeca“ Ravna Gora - „Ravnogorska knjižnica - intelektualno, kulturno i informacijsko središte mjesta – radionice“

04.04.2013.

Tijekom veljače 2013. godine u prostoru Ravnogorske knjižnice održane su dvije radionice: Make up - osnove šminkanja  (voditeljca: Tihana Kvaternik) i Valentinski ples (voditeljica: Romea Podobnik). Na prvoj radionici djeci je vrlo zanimljivo predočena umjetnost šminkanja. Budući je voditeljica po struci kozmetičarka, prisutne je upoznala s osnovama šminkanja. Na drugoj radionici okupilo se desetero djece koja su sudjelovala u igrama uz ples (ples sa stolicama, ples u paru i s narančom, ples s metlom). Pobjednik  je bio nagrađen čokoladom, a dok su djeca plesala, roditelji i članice DND-a izrađivali su cvjetove od papira.
Tijekom ožujka također su održane dvije radionice: Proljetna radionica (voditeljica: Dragica Glad Dožaić) i Nagradni odlazak djece u restoran Marche. Učesnici Proljetne radionice od prirodnih su materijala izrađivali ukrase (cvijeće, vazice i gusjenice). Nagrađena djeca posjetila su restoran Marche u pratnji svojih voditeljica: Dragice Glad Dožaić, Nataše Možgon Kauzlarić, Nataše Lakotić, Nine Majnarić Mirković i Monike Bajt Stepić. U restoranu su se igrali u igraonici, dobili poklone od maskote, jeli pizzu i na kraju promatrali rad Goranskih vunarica i isprobavali šešire. Učesnici su kroz kvalitetno provođenje slobodnog vremena stekli nova znanja putem igre i zabave.
TZ Ravna Gora

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.