TZ Ravna Gora

Mješoviti pjevački zbor "Gimpl" u borbi za finale popularnog glazbenog showa “Do posljednjeg zbora”

19.04.2013.

U subotu, 20. travnja 2013. godine, oko 20:10h, na redu je polufinale HTV-ova glazbenog spektakla “Do posljednjeg zbora”. U ovoj šestoj po redi emisiji glazbenog showa svoje glazbene sposobnosti odmjerit će članice djevojačkog zbora Srednje škole Mate Balote iz Poreča, zbor Gimnazije Josipa Slavenskog iz Čakovca, MPZ Gimpl iz Ravne Gore te Singrlice iz Samobora i Karlovca. Prošle subote show je napustio gospel ansambl Agape iz Zagreba. Zbor Agape u pripetavanje je ušao sa zborom Singrlice kojima je to bilo drugi put da se bore za ostanak u showu.

Ove subote četiri zbora borit će se za ulazak u finale, a između njih i naš MPZ Gimpl. U posljednjoj emisiji zbor je izveo popularnu rusku pjesmu "Kaljinka" (solista je bio g. Tomislav Podobnik) te zahvaljujući glasovima gledatelja izborio svoje mjesto u polufinalu. TV ekipa već je u ponedjeljak (15. travnja) snimila novi prilog za najavu zbora u idućoj emisiji showa, a članovi i njihova voditeljica Žaklina Majetić Mufić danas su otputovali u Zagreb i počinju s prvim probama za sutrašnje polufinale. Spremni su pokazati sve što su naučili u proteklim tjednima. Stoga pozivaju gledatelje da sutra prate 1. program HRT-a i emisiju "Do posljednjeg zbora" uživo te im pruže podršku kako bi ušli u veliko finale. Dva zbora koja ćemo slušati u završnoj emisiji izabrat će gledatelji svojim telefonskim glasovima, a trećeg finalista izabrat će članovi žirija nakon pripetavanja.

Glazbeni gost emisije bit će "Klapa s mora" koja će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. 

Pružimo podršku našim Gimplima kako bi ponovili uspjeh zbora Josip Kaplan iz Rijeke koji je prošle godine u finalu branio boje Primorsko – goranske županije i na kraju odnio pobjedu.

 

Za Gimple možete glasati svakog dana, zaključno sa subotom, na broj 065 800 506 (cijena poziva s fiksne mreže je 1,50 kuna, a s mobilne 2,40kn).

Glasati se može i putem SMS poruka. Pošaljite SMS poruku ""ZBOR6" na broj 60106 (cijena SMS poruke 2,40 kn).

 

Sve najnovije vijesti pratite na facebook stranici:

http://www.facebook.com/do.posljednjeg.zbora

 

TZ Ravna Gora

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.