TZ Ravna Gora

Objavljen Natječaj za osmišljavanje prototipa suvenira inspiriranih prirodnom baštinom za projekt „Centar za posjetitelje o velikim zvijerima“

21.05.2019.

Javna ustanova „Priroda“ raspisala je natječaj za osmišljavanje prototipa suvenira u okviru EU projekta „Centar za posjetitelje o velikim zvijerima“.
 
Autori se mogu natjecati za osmišljavanje i izradu prototipa suvenira u dvije različite kategorije:
1. Osmišljavanje i izrada prototipa suvenira namijenjenog djeci predškolskog/vrtićkog uzrasta te/ili uzrasta nižih razreda osnovne škole.
2. Osmišljavanje i izrada prototipa suvenira namijenjenog odraslima (strani i domaći turisti i posjetitelji, šira javnost).
 
Cilj natječaja je postići prepoznatljiv i originalan identitet suvenira koji će reprezentirati budući Centar za posjetitelje „Velike zvijeri“ u Gorskom kotaru te promovirati tri velike zvijeri i prirodnu baštinu područja Gorskog kotara. Osmišljeni suvenir bit će i predmet komunikacije prema krajnjim korisnicima i javnosti.
 
Na natječaju će se odabrati tri najbolja rada prema odabiru Ocjenjivačkog suda, te se dodijeliti novčane nagrade odabranim radovima: 1. nagrada – 15.000,00 kuna neto, 2. nagrada – 10.000,00 kuna neto i 3. nagrada – 5.000,00 kuna neto.
 
Svi uvjeti natječaja mogu se naći na stranicama JU „Prirode“ i stranicama budućeg Centra „Velike zvijeri“ na sljedećim poveznicama:
 

Rok za slanje natječajnih radova je 8. srpnja 2019. godine.

TZ Ravna Gora

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.